- Autor: Karolína Fourová
 - Doba přípravy (min.): 25
 - STOB recept
 - Porce: 12.00
 
                    Ingredience
Dochucovadla:
špetka soli, případně vanilková semínka nebo pár kapek vanikové esence
Energetická hodnota celkem: 4936 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 37, 
                                                        Tuky (g): 63, 
                                                        Sacharidy (g): 112,
                                                        SAFA (g): 26,
                                                        Cukry (g): 9,
                                                        Vláknina (g): 67,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 411 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Troubu předehřejeme na 180 °C. Fazole důkladně propláchneme vodou a osušíme, smícháme v mixéru spolu se zbylými ingrediencemi, vyjma ořechů, a rozmixujeme, dokud není směs hladká. Nakonec do směsi zamícháme nasekané vlašské ořechy. Směs přesuneme do malé zapékací misky vyložené pečícím papírem a pečeme cca 15-18 minut. Po vyjmutí z trouby nechte brownies alespoň 10 minut odstát, než začnete krájet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Takže možná je to takhle trochu matoucí, ale potřebovali jsme to v databázi potravin nějak odlišit, takže proto ten název kakao se sníženým obsahem tuku. Každopádně můžete využít jakékoli kakao :)
CarteroGS1
Tradiční pučálka s medem ... je luštěnina na sladko z kuchařek po babičce ;-) a taky jsem ve starých kuchařkách našla fazolový krém alá kaštanový do dortů .... takže až tak neobvyklé to není






